Olen tavattavissa Helsingissä olevalla studiolla. Paikalle pääsee julkisilla helposti ja omalle autolle löytyy parkkitilaa lähistöltä. Paikka ei ole ulospäin dominastudio, joten sinne tuloa ei tarvitse häpeillä. Tilat ovat tunnelmalliset, hyvin varustellut ja käytettävissäsi on myös suihku.

 

 

Yksityisyytesi  ja turvallisuutesi on minulle äärimmäisen tärkeää. Enkä myöskään tee sessioita liukuhihnaperiaatteella, joten toisiin ihmisiin- tai sotkuihin törmäämistä ei tarvitse pelätä.  

Sessiot suunnittelen  huolellisesti ja pyrin saamaan joka kerrasta ikimuistoisen.

 
Alla esimerkkejä mahdollisista sessioista:

 

Bondage: Olen taidokas ja kekseliäs sitoja. Saatat joutua mitä noloimpiin ja paljastavimpiin asentoihin, minun käyttäessäni sinua hyväkseni haluamallani tavalla. Etkä tiukassa paketissa voi muuta kuin ottaa vastaan mitä tuleman pitää.

 

CBT: Voin tuottaa surkealle kullillesi ja palleillesi suuret määrät kipua ja tuskaa. Uskallatko kokeilla?

 

Strap on: Teen sinusta narttuni ilolla ja taidolla.

 

Piiskaus: On raippaa, ruoskaa, floggeria, lätkiä ja rottinkia. Mikä on sinun suosikkisi? 

 

Tallominen: Kaipaatko sukkisvarpaitteni hyväilyä selälläsi vai kenties korkojeni porautuvaa kipua?

 

Kasvoilla istuminen: Onko mikään niin viihdyttävää, kuin sitoa orja kiinni tiukasti ja pitää hänen kasvojaan tuolina? Ihanan pyllyni alla ei välttämättä henki kulje kovin hyvin...

 

Pissaleikit: Pissaa kasvoille, vartalolle vai ihan suuhun asti? Kenties tungen pissaiset pikkarini suuhusi tukkeeksi, ääntäsi vaimentamaan.

 

Sähköleikit: Kuulustelusessio, jossa saan sinut tunnustamaan noloimmatkin salaisuutesi? Vai haluatko vain kokeilla rajojasi tai kenties yrittää laukeamista sähkön avustuksella?

Rajoitukseni sessioiden suhteen:

Tyttöystävä/avec-palvelut, alaikäiset, kaviaari, oksennusleikit, yhdyntä, suuseksi, alastomuus, strippaus ja laittomuudet, sekä käsikirjoitetut sessiot.

Domina Tuulia 2016-2020